În balanță cu tine

Pui întrebări pentru că răspunsul stă deja în fața ta și te privește. Intrând în în focul descoperirii de sine, el va îți va arde doar ceea ce nu ești de fapt .

𝕌𝕟𝕚𝕧𝕖𝕣𝕤𝕦𝕝 îț𝕚 𝕣ă𝕤𝕡𝕦𝕟𝕕𝕖 𝕝𝕒 𝕗𝕣𝕖𝕔𝕧𝕖𝕟ț𝕒 𝕥𝕒.

El nu îți recunoaște dorințele sau nevoile personale, ci îți înțelege doar frecvența la care vibrezi. De exemplu, dacă vibrezi în frecvența fricii, vinovăției, rușinii, vei atrage lucruri similare. Dacă vibrezi în frecvența iubirii, bucuriei și abundenței, vei atrage lucruri care susțin acea frecvență. E ca și cum ai deveni o stație radio. Trebuie să ajungi la muzica pe care vrei să o manifești în viața ta. Schimbă-ți mentalitatea ,iar asta îți va schimba viața. Trăiește în armonie cu tine și cu cei din jurul tău. Stai conectată cu prezentul, dar dă-ți voie să te proiectezi în viitor. Crează-ți o balanță și trăiește frumos.

𝕌𝕟𝕚𝕧𝕖𝕣𝕤𝕦𝕝 îț𝕚 𝕔𝕣𝕠𝕚𝕖ș𝕥𝕖 𝕟𝕖𝕟𝕦𝕞ă𝕣𝕒𝕥𝕖 ș𝕒𝕟𝕤𝕖 ș𝕚 𝕕𝕣𝕦𝕞𝕦𝕣𝕚.

Tu alegi barca pe care o vâslești, însă curentul te va conduce către destinație indiferent de cât îl vei înfrunta. Destinul ți-e scris, valurile te vor purta către el, tu poți doar să influențiezi călătoria către atingerea lui, viteza, traseul. Greșelile noastre fac parte din ceea ce suntem, ele încetinesc timpul, întorc pentru o clipă clepsidra, dar destinația îți va fi aceeași. Înveți și crești cu fiecare alegere pe care o faci, iar asta merită totul. Fii sincer cu tine și spune ce simți, întotdeauna. Privește cu ochi strălucitori întregul din jurul tău, tot ce te inconjoară pentru că norocul ți s-a prins de tâmple, căci cei ce nu cred în magie nu o vor găsi niciodată, dar tu știi că e parte din tine.

Î𝕟𝕒𝕚𝕟𝕥𝕖 𝕕𝕖 𝕥𝕠𝕒𝕥𝕖, 𝕓𝕚𝕟𝕖𝕔𝕦𝕧â𝕟𝕥𝕖𝕒𝕫ă-ț𝕚 𝕥𝕣𝕖𝕔𝕦𝕥𝕦𝕝, 𝕒𝕔𝕔𝕖𝕡𝕥ă-𝕝.

Nu îl îndepărta de tine pentru că în viitor, în liniștea unei dimineți la o cafea, în bucuria privirilor aruncate pe fereastră, se va revărsa tumultuos, văzându-ți demonii din el, strecurându-se zgomotos în fricile tale, veniți de nicăieri, dezechilibrând balanța din viața ta. Curaj, la naștere ai primit un suflet,el te-a căutat și a ales ca tu să îi fii casă, în jurul lui a înmugurit iubirea, iar ea ți-e protecție cerească, curaj, confruntă-i astăzi. Imbrățișează-ți fricile, greșelile, despachetează bagajul acesta greu acum, punând la loc fiecare teamă, dându-ți voie să te eliberezi de ele.

Decât să te trezești intr-o dimineață cu o avalanșă de gânduri ce cântăresc mai mult decât poți duce pe umerii tăi, eliberează-te de ele. Greutatea lor nu te va lăsa să te ridici, să îți urmezi călătoria, clepsidra nu îți va da timp și nici răgaz să te gândești, iar regretul se va prinde de barca ta și-ți va fi ancora.

𝔽𝕚𝕚 𝕥𝕦 ș𝕚 𝕗𝕚𝕚 𝕓𝕚𝕟𝕖 𝕔𝕦 𝕒𝕤𝕥𝕒. ℙ𝕣𝕚𝕧𝕖ș𝕥𝕖 î𝕟 𝕠𝕘𝕝𝕚𝕟𝕕ă ș𝕚 î𝕟𝕥𝕣𝕖𝕒𝕓ă-𝕥𝕖 “𝕥𝕦 𝕒𝕚 𝕚𝕦𝕓𝕚 𝕦𝕟 𝕠𝕞 𝕔𝕒 𝕥𝕚𝕟𝕖”? 𝔽ă 𝕡𝕣𝕚𝕞𝕦𝕝 𝕡𝕒𝕤 𝕔𝕦 𝕔𝕣𝕖𝕕𝕚𝕟ță, 𝕚𝕒𝕣 𝕒𝕡𝕠𝕚 𝕕𝕣𝕦𝕞𝕦𝕝 îț𝕚 𝕧𝕒 𝕗𝕚 𝕔ă𝕝ă𝕦𝕫𝕚𝕥 𝕕𝕖 𝕝𝕦𝕞𝕚𝕟ă.

Totul este mental, schimbă-ți gândurile și îți vei schimba viața.

𝕮u inocența specifică mie, dar și cu maturitatea omului ce a început să capete experiență, îmi voi lăsa gândurile aici. Datorită oamenilor din jurul meu, am avut curajul să urmez acest drum și chiar dacă primul pas este mai greu, nu vom atinge niciodată orizontul fără sa fi încercat zborul.
Articole create 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus