Mara Maer

    𝕮u inocența specifică mie, dar și cu maturitatea omului ce a început să capete experiență, îmi voi lăsa gândurile aici. Datorită oamenilor din jurul meu,  am avut curajul să urmez acest drum și chiar dacă primul pas este mai greu, nu vom atinge niciodată orizontul fără sa fi încercat zborul.

𝕮ine sunt eu? Eu sunt tipa ce poartă zilnic zâmbetul pe buze și tot cu zâmbetul pe buze mi-a venit și ideea cu blogul. Îmi place sa cred că sunt creativă, de aici și plăcerea de a scrie. Iubesc cam tot ce mă înconjoară și din cauza sau datorită curiozității umblu hai-hui prin lume. Visez  cu ochii larg deschiși și încerc să cuprind frumosul ăsta nemărginit.

𝕴ubesc să iubesc. Mă îndrăgostesc ușor, de suflete, de locuri, dar mai ales de cuvinte. Iubesc parfumul muzeelor în care ajung, traversând orașele, pierdută cu harta în mână. Iubesc să mă ghidez după instinct descoperind fiecare colț de lume și savurând fiecare clipă din plin.  Iubesc haosul chiar dacă îl ponderez cu liniștea sălilor de teatru. Iubesc oamenii.

𝕮e mă face fericită? Lucrurile mici mă întregesc, mă desăvârșesc, fie un film bun, fie un pranz alături de oamenii care mă inspiră zilnic, fie  o piesă de teatru la sfârșitul unei zile aglomerate de la care părăsesc sala în lacrimi. Cred că uneori uităm să ne bucurăm , uităm să fim recunoscători pentru prezent.

Ție pe unde-ți mai umblă inima?

      Blogul ăsta va imprima în cuvinte tot frumosul care schițeaza propria-mi definiție. În cazul în care doriți o escapadă din cotidian și nu știți exact ce vi se potrivește, eu voi fi aici cu mici sugestii pentru voi.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus